RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Відео з VIP-кортежем випускників академії ФСБ викликало обурення у росіян

Відео, на якому показано, як випускники московської академії ФСБ після випускного проїхалися по російській столиці кортежем з дорогих авто, викликало обурення у росіян.

Відео активно коментують на російських інформаційних ресурсах.

"Ну ніякі це не випускники Академії ФСБ, а носаті понтолижкi, а по-друге в Москві гелiком нікого не здивуєш", "І це випускники ФСБ??? Щось не віриться. Повна відсутність культури і повно понтів", "От вірите? Прокидається класова ненависть. І думаю, що не тільки у мене", "Для чого потрібна була ця показовість? Мовляв, ми вже багатії, а от коли сядемо в чиновницькі крісла, станемо загалом супер мачо багатіями? Понти, показують низький рівень культури зокрема і зневаги до майбутнім "холопам" в цілому", — коментують користувачі на інформаційному ресурсі Life.

"Правильно. Майбутні господарі повинні показати холопам їх місце", "Ще через пару років на такі заїзди будуть зганяти народ, щоб стояв уздовж доріг і кланявся боярам", "Андропов б перевернувся", "Печерна логіка російських еліт: у мене є "корочка" та позашляховик, тому я — господар, а ти — г**но. Нічого за сотні років не змінилася", "В Москві були помічені турецькі помідори. Випускники ФСБ взяли тривожний сигнал і одночасно виїхали на завдання", — пишуть на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії розповіли, як готують водіїв для президента РФ Володимира Путіна.