RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Відомий російський журналіст розповів про ляп Кремля із Савченко

Відомий російський журналіст Михайло Осокін повідомив про ляп керівництва Росії з помилуванням української льотчиці, народного депутата Надії Савченко.

Про це Осокін написав у своїй статті для російського видання Собеседник.ru.

"Офіційно була висунута версія: все це сталося тому, що помилувати українську льотчицю попросили президента родичі загиблих журналістів ВГТРК. Але потім один з родичів проговорився журналістам: родичі "порадилися і вирішили, що треба погодитися і підтримати керівництво країни", - зазначив журналіст.

Він підкреслив, що офіційна версія Кремля про помилування Савченко виявилася інсценуванням, оскільки насправді все було навпаки: ініціатором була влада РФ, але це вирішили приховати від росіян.

"І організатори цієї інсценізації після виступів перед журналістами цілком могли жартувати в кремлівських коридорах в дусі Леоніда Андрєєва: "Важко уявити ту погань, якою я годую моїх інтерв'юерів"

Як повідомляв "Апостроф", російський правозахисник Лев Пономарьов заявив, що на рішення Путіна обміняти Надію Савченко на російських ГРУшників вплинув тиск Заходу.