RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Жителі Криму зробили "хід конем" з Туреччиною: в Росії сміються

Жителі окупованого РФ Криму активно скуповують путівки на курорти Туреччини.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Турфірми повідомили про ажіотажний попит серед місцевих жителів на відпочинок в Туреччині, який виник практично одразу після скасування Володимиром Путіним відповідних обмежень.

Як заявили у фірмі Imperial Tour, кримські клієнти дуже цікавляться турами в Туреччину і з задоволенням їх купують. В агентстві "Тур Етно" також повідомили, що путівки на цей напрям купують активно. "Розмітають буквально все, тож всім радимо брати тури заздалегідь", — порадили представники оператора.

Власниця фірми "Куди завгодно" Адель Сергєєва теж підтверджує дані про ажіотажний попит на Туреччину. За її словами, найбільшою популярністю у кримчан користуються тури з проживанням у готелях з рейтингом чотири і п'ять зірок і системою "все враховано".

Серед популярних напрямків — Анталія, Белек, Кемер, зазначила Сергєєва. "Дешеві путівки в три зірки запитують дуже рідко — мабуть, якщо грошей зовсім немає, а відпочити хочеться", — сказала фахівець. За її словами, ситуація з турами в Туреччину зараз приблизно така сама, яка була до заборони республіки для мандрівників.

Кримчани, які планують в найближчому майбутньому з'їздити до Туреччини, серед головних переваг такого виду відпочинку також назвали високий рівень сервісу.

Цю новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Навіть кримчани не бажають відпочивати в Криму", "Природно. Кому він особливо потрібен-то за космічними цінами. Тільки невиїзні, ті, хто на ура-патріотизм поперся і які їздили і без того в бабусин варіант", "Продажний "патріотизм", "Чому кримчани не хочуть відпочивати в Росії, а їдуть до Ердогана?", "Взагалі зрозуміло, там година польоту, середземне море і сучасні готелі", "Заборонити виїзд з Криму! Володимир Путін звільнив їх від бендерівського рабства не для того, щоб вони, наплювавши на Росію, шлялися по турецьким гей-курортам!" — коментують росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", російський журналіст Аркадій Бабченко розповів про те, як президент РФ Володимир Путін своїм рішенням зняти санкції з Туреччини остаточно добив всі надії жителів анексованого Криму дочекатися цього літа напливу відпочиваючих.