RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Рішення Києва щодо Бандери викликало бурхливу реакцію у росіян

Прийняте на пленарному засіданні Київської міської ради рішення про перейменування Московського проспекту на проспект Степана Бандери викликало ажіотаж у росіян, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна.

Новину активно обговорюють на російських інформаційних ресурсах.

"Хлопці, якщо ви так яро боретеся з декомунізацією... Почніть з повернення територій, отриманих з 1917 року. Повернення всіх заводів, побудованих в роки радянської влади, грошей, вкладених у вас, невдячних... А далі хоч головою убийтесь, пофіх", "Вулиця Кутузова перейменована у вулицю генерала Алмазова, провулок Кутузова в провулок Євгена Гуцала.... Проспект Московський... А чого не у вулицю Гітлера, Геббельса, Мюллера і Мусоліні?", "Ну, ну... Залишилося тільки якусь площу перейменувати, скажімо, площа Адольфа Гітлера... А чого соромитися-то?!", "Головне, щоб вуличні ліхтарі не чіпали. Куди потім бандерівців то пристроювати будемо?", "Прости їх, Господи... Бо не відають, що творять", "А ось це вже дійсно край ... Яскравий приклад того, що там коїться в країні. Назвати вулицю на честь нациста і того, хто піднімав зброю на братів і сестер своїх же, — верх морального каліцтва", "Нехай країну вже перейменують в Бандерштат і заспокояться", — пишуть росіяни на сайті РИА Новости.

"Нещасні хохли, реально шкода їх стає", "Ого, фашисти! Закрити терміново в'їзд всій укрогрязі в Росію", "Нічого дивного. Яка влада, такі і прапори. Цікаво тільки, це вже народ такий або просто депутати такі конформісти", "Вітаю! Здобули! Ну назвали б хоча б Український проспект, навіть Американський, але плюнути на пам'ять мільйонів загиблих людей від фашистської наволочі і бандерівської мерзоти? Відповісте за все! Чума на ваші голови!", "А Москва — радянська символіка? До приходу більшовиків 750 років була російська. А що переінакшили — похвально: мені, москвичеві, огидно, що по Московському проспекту крокують шакали-карателі-спадкоємці Бандери", "Ukrainian NAZI", — коментують появу в Києві проспекту Бандери на Life.ru.

Читайте також, як сприйняли появу в Києві проспекту Бандери українці.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі пенсіонери виступили проти перейменування вулиці Жукова в честь героїв Небесної сотні.