RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Скандальний російський співак потішив висловлюванням про свободу слова в РФ

Відомий у минулому радянський і російський музикант Юрій Лоза, який прославився заявами про те, що виконавці Led Zeppelin і Rolling Stones не вміють співати, висловився про свободу слова в Росії.

Про це Лоза розповів в інтерв'ю "Апострофу".

"Я вам так скажу: в Росії зараз безпрецедентна свобода слова. Такого ніде в світі немає. Я був в Америці, був в Європі, постійно їжджу по світу і знаю про це не з чуток", — заявив Лоза.

"Безпрецедентна свобода слова означає, що будь-яка людина може говорити те, що заманеться. У нас не карають навіть за повну антиросійську фігню і нісенітницю", — пояснює музикант.

Він також відповів на зауваження журналіста, який нагадав йому про скандальні "поправки Яровий".

"Так ви подивіться, яку кампанію проти них організували так звані ліберали, і ніхто не чіпає цих людей. Якщо ви хочете сказати, що Путін не правий, то виходьте на вулицю і кричіть. Вам ніхто тут в Росії не відверне голову і не посадить. У нас немає переслідування за інакомислення", — стверджує Лоза.

"Ви просто не можете повірити, що таке взагалі можливо. У нас є так звана п'ята колона, з якою теж ніхто не бореться. Так зване псевдолiберальне крило і так далі. У нас Росія сьогодні це багатоваріантна країна", — заявляє скандальний музикант.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Юрій Лоза: Можу зараз поїхати в будь-яке місто України і на ринку купити автомат.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: Лоза, Росія