RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У США прийняли важливе рішення щодо продовження санкцій проти РФ: путінці сходять жовчю

Комітет палати представників Конгресу США схвалив законопроект, який передбачає посилення санкцій проти Росії.

Про це повідомляє РИА Новости.

Даний законопроект має назву "про стабільності і демократії в Україні" (Stability and Democracy (STAND) for Ukraine Act), який передбачає надання допомоги Україні в проведенні демократичних реформ.

Новина про можливе посилення санкцій проти РФ викликала уїдливу реакцію з боку прихильників російського президента Володимира Путіна.

"Пентагон про діалог, Конгрес про санкції, ЄС (деякі) про зняття... Нашим правителям: НЕ звертайте увагу на цих дивних, м'яко кажучи, панів. Ведіть СВОЮ політику. І ні в якому разі НЕ кланяйтеся", "Здивованих немає. Та й коментувати нічого. Все до цього і йшло", - коментують росіяни на сайті РІА Новини.

"як же піндосам шкода, що проср*али Крим", "Знову демокрасты збудилися. А бізнес не завжди на поверхні","кремль хоче знати, в чому санкції? чому істерика в піндосії? і коли ж нарешті, НАТО нападе на самотню Росію, бо росіяни не починають воєн, вони їх закінчують", "Санкції..Смішно.У нас масандра рікою тече і покемони жирні у кущах сидять", - відзначають жителі РФ в коментарях на сайті Lenta.ru.

Також на дану новину відреагували і українські блогери:

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно путінці зраділи новини про продовження санкцій ЄС проти РФ ще на півроку.