RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Недопуск Росії на Олімпіаду: путінський пропагандист придумав, що робити

Член Громадської палати РФ, довірена особа президента Росії Володимира Путіна Сергій Марков заявив, що чиновники Міжнародного олімпійського комітету насправді не бажають відсторонення російських спортсменів від Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

Про це Марков повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Проте всі члени МОК це багаторічні чиновники і бізнесмени, і всі брали участь у тих чи інших складних схемах, які можуть бути названі корумпованими. Тому до всіх їм прийшли люди зі спецслужб США, Британії та їх союзників і попросили виключити росіян, інакше виключать їх особисто. Які аргументи? Та факти про їх особистої корупції. Тобто рішення про виключення Росії брали в основному особисто корумповані чиновники", - вважає довірена особа Путіна.

Також він озвучив методи, до яких має вдатися РФ, щоб не допустити усунення своїх спортсменів від Олімпіади-2016.

"Тому правильною відповіддю Росії було б просто пообіцяти всім, хто вибиває Росію з Олімпіади, що їх корупційними схемами займеться російська розвідка. І все опублікує. Так що все рано чи пізно підуть у в'язницю", - підкреслив Марков.

Як повідомляв "Апостроф", Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) закликав заборонити російським спортсменам брати участь у всіх міжнародних змаганнях, включаючи Олімпійські ігри в Ріо.