RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Як з лихих 90-х: з'явилися вражаючі фото тисняви біля фастфуду в Росії

У мережі показали фотографії з відкриття першого в російському Томську ресторану мережі "МакДоналдс", де сталася страшна тиснява, що нагадала про лихi 90-тi роки минулого століття.

Знімки опублікувало російське видання Tjournal.

Хоча цей "Макдональдс" у Томську перший, в Сибіру їх стало вже 12.

Зазначається, що в день відкриття, 16 серпня, фастфуд знаменитої мережі відвідали шість тисяч осіб, при тому що загалом заклад розрахований на 110 відвідувачів.

Жителі Томська стояли в черзі до двох годин, щоб покуштувати чизбургер або бігмак.

Фото Tomsk.ru

"Як з лихих 90-х" фотографії", — зазначається в коментарях до матеріалу.

І дійсно, подібний ажіотаж спостерігався в 1990-ті роки, коли ресторани "МакДоналдс" тільки почали з'являтися на пострадянському просторі.

"Круто", — лаконічно коментує ажіотаж навколо томського "МакДоналдса" відомий російський журналіст Олег Кашин на своїй сторінці у Facebook.

"Сутність тієї самої "загадкової російської душі". А чого картоплю самі не смажать вдома і не їдять, запиваючи підсолодженю (російським цукром) водою?", "Через чотири роки, Там теж буде путч! Я знаю — танки будуть, Я знаю — буде жесть, Коли бігмак і чизбургер, Там люди будуть їсти", "набираються Сил, перед тим як викрити світову імперіалістичну закулісу. Ну а може просто намагаються звикнути до їжі ймовірного противника, адже плани є чоботи в Гудзоні помити, і потрібно бути готовим до місцевої жрачки", "Клоун Рональд штовхає "загадкову російську душу", як старий матрац. Люблю на таке дивитися", "Прямо як в перебудову!", "Дикуни", "Жесть", — коментують інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", рік тому в Росії в місті Орел на розпродажі продуктів сталася страшенна тиснява, яка ледь не переросла в бійку.