RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Росії закликали повернути Сталіна і Гулаг: опубліковано фото

У Калінінграді в Росії пройшла акція на підтримку перейменування міста в Сталінград.

Про це повідомив російський блогер Ілля Варламов.

Акцію провів Сергій Маліков, лідер регіонального відділення партії "Громадянська платформа". В ході акції він і його прихильники вимагали повернути пам'ятник Сталіну, повернути в якості покарання ГУЛАГ і перейменувати місто в Сталінград.

"Нормальна людина, яка хоч трохи вивчала історію, яка читала Варлама Шаламова, Солженіцина та інших, не може вимагати повернення Гулагу. Ну не може ні в якому вигляді. Взагалі безвідносно Сталіна та інших червоних упирів. Ти можеш бути ідейним комуністом, можеш бути лібералом, але не можеш вимагати повернення рабства, тортур і масових вбивств. Не можеш вимагати повернення свавілля, приниження і несправедливості. ... Але в Калінінграді стоїть якийсь хворий виродок і вимагає Сталіна", - пише Варламов.

"На жаль, зараз практично не залишилося в живих людей, що пройшли через сталінські табори. Які могли б підійти та плюнути в обличчя цим хворим людям. Тому можна стояти і мило посміхатися. Сталін – кровожерний упир, що винищив мільйони людей. Я не вірю в загробне життя, але якщо пекло є, то Сталін сидить в одному казані з Гітлером. Казан великий, місця там вистачить всім їхнім фанатам", - зазначив журналіст.

На його думку, Маліков це такий тип політиків, яким все одно, кого підтримувати.

"А ось за молодь в кепочках і футболках страшно. Стояти з усмішечкою на кістках мільйонів своїх предків – це як мінімум підло", - додав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський адвокат Марк Фейгін розповів про те, як президент РФ Володимир Путін кайфує від порівняння його зі Сталіним.