RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Скандал зі звільненням фоторадника Полторака: путінці зловтішаються

У Росії уїдливо відреагували на звістку про звільнення фотографа і волонтера Дмитра Муравського з посади радника на громадських засадах міністра оборони України Степана Полторака.

Про реакцію росіян свідчать їх коментарі на пропагандистських сайтах Life і РІА Новини.

"Даа..облажався журналістик. Постановочку зняв крутішу ніж в голлівуді. Вагітної жінки на руках пораненого ще не вистачає", "Та годі вам,після того, як Washington Post запідозрила його у фальсифікації знімка, його і поперли", "Довести не вдалося)) та тут і так все видно, як снаряд розриває мішок з цементом для більшої видовищності, коляска дитяча в кадрі для жалостивості.....ну і звичайно поранений солдат))) Який за фактом зовсім не поранений, а перевдягнутий актор", "Ахахахахах! Ось воно -підтвердження! Якщо міністр вважає , що постановочні фото, то там ВСЕ повністю білими нитками шито", "Та нічого страшного не сталося, коли "гарант" під синькою віщає про 200 000 російських військових на Донбасі, якісь там фото - дрібниця", - кепкують путінці в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Муравський відмовився визнавати постановочний характер своїх фото про війну на Донбасі.