RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Росії в сказі від нового удара по путінським паралімпійцям

У Росії шоковані звісткою про те, що збірна Росії, яка вже відсторонена від участі в Паралімпійських іграх-2016 в Ріо, може пропустити і зимову Паралімпіаду-2018.

Про це заявила віце-президент Паралімпійського комітету Росії (ПКР) Риму Баталова, передає "Р-Спорт".

Також Баталова заявила, що в Міжнародному паралімпійському комітеті не називають умов відновлення членства ПКР в організації.

Прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна висловили свою думку на цей рахунок у коментарях до новини на сайті Lenta.ru.

"Треба захищатися"(с) золоті слова. Заявка США на Ігри в Ріо-де-Жанейро є найбільшою в історії країни. Збіг? Не думаю", "Хто що думає з приводу того, що паралімпійців взагалі не захищають? По мені, так чисто заради драматизьму", "Якщо дозволити Російським спортсменам виступати під прапорами інших країн, їх допустять, навіть не заглядаючи в допінг-минуле. Все і всім стане ясно", "Мутко висловить стурбованість", "В Міжнародному паралімпійському комітеті не називають умов відновлення членства ПКР в організації" Правильно, а навіщо їм на їх святі життя якісь чужі переможці?", - пишуть путінці.

Як повідомляв "Апостроф", у соціальних мережах висміяли намір президента РФ Володимира Путіна провести спеціальні змагання для паралімпійців у Росії, яких усунули від участі в Паралімпійських іграх-2016 у Ріо.