RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Мережу підірвало відео про Путіна і завагiтнiвшу теличку

Користувачі соціальних мереж підняли на сміх сюжет російського ТБ, в якому розповідається про те, як завдяки президенту РФ Володимиру Путіну теличка зібралася народжувати.

Відео опублікував на своїй сторінці в Facebook відомий російський блогер Рустем Адагамов.

У сюжеті розповідається про поїздку Путіна в Білгородську область. Там директор фермерського господарства подякував його за те, що він колись нагодував теличку. За його словами, з легкої руки Путіна ця теличка виросла і тепер збирається народжувати через два місяці.

"На що ви натякаєте?" — запитав у відповідь Путін.

Директор фермерського господарства відповів йому, що ні на що не натякає і що життя триває.

"Господи", — лаконічно підписав це відео Адагамов.

Відео зібрало близько 750 лайків і більше 220 перепостів.

"Тільки зараз дійшло... Вона виросла і народжує" Так він її того..? Коли маленька була? Знову нездоровий потяг до маленьких теличок", "Ой як незручно лизнув. Ай-яй-яй. Тренуватися треба, готується", "Не прикрите нічим лизоблюдство, противно до нудоти","Нагодував так нагодував теличку...", "Ох...з такими прихильниками і вороги можуть перепочити", "В Білгороді гарна травичка, напевно", "Чудеса генної інженерії продемонстрували бєлгородці! Після спілкування з Путіним корова народжує через два місяці, як кішка", "Путін ще й запліднювач тепер? Або оплодотворювач?", "Тепер, як порядна людина, він повинен з нею одружитися", — коментують відео користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії знайшли явні ознаки того, що президент РФ Володимир Путін сходить з розуму.