RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Мережі підірвала відповідь відомої українки путінському телеканалу

Українка, мешканка Донбасу Ірина Довгань, яка потрапила в полон до сепаратистiв, де зазнала жорстоких тортур, порадувала користувачів соцмереж різкою відповіддю працівникам російського ТБ, котрі позвали її виступити в програмі.

Про це пише у своєму Twitter Хреновий Осипок.

"Два роки потому "мишебрати" вирішили запросити Ірину Довгань в гості", — коментують у цьому Twitter відповідь Ірини Довгань на спробу запросити її виступити у програмі "Час покаже" на пропагандистському російському Першому каналі.

Довгань назвала телевiзiйницю з Першого каналу "дурепою з Москви", нагадала їй, що її співвітчизники катували і били її, і запросила її приїхати в Київ та обговорити українську тему в будівлі телеканалу "Інтер".

Пост в Twitter, де наводиться відповідь Ірини, зібрав понад 220 ретвітів і більше 80 лайків.

"Це просто п***ець якийсь. Їм дійсно сци в очі — божа роса. По повній", "Іра - молодчина", "Самі собі знімають сюжети, що з Донбасу всі їдуть тільки в Москву, тому що Україна ось-ось розвалиться, а потім самі в це вірять", "Руб за сто, що вони просто не зрозуміли, хто це. Думали, якась "ополченка", що постраждала від "карателів", "Москальськi у***ки з коллективним синдромом Дауна", — коментують інцидент користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", жительку міста Ясинувата Ірину Довгань бойовики батальйону "Схід" взяли в полон за те, що вона збирала допомогу для українських бійців. Сепаратисти били її та знущалися над нею, змушували її стрибати і кричати "зiгхайль", прив'язували її до стовпа, повісивши на неї табличку з написом "вона вбиває наших дітей". Ірина зізнавалася, що після таких тортур не відчувала себе людиною, вона просто повзала по підлозі та просила вбити її.