RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Волонтери розсекретили найкращих розвідників Путіна на Донбасі: опубліковані фото

Волонтери міжнародної спільноти Informnapalm зібрали доказову базу наявності бійців 346-ї окремої бригади спеціального призначення Головного розвідувального управління Генштабу Збройних сил РФ в окупованій Горлівці Донецької області.

Про це повідомляється на сайті спільноти Informnapalm.

Зокрема, встановлено, що у лютому 2016 року російський військовослужбовець Сергій Танцюра (пізніше змінив у соцмережі прізвище на Шамурзаєв) опублікував свої фото в Горлівці.

Частина знімків були зроблені у дворі колишнього адміністративного будинку Горлівського МУ ГУМВС України в Донецькій області (так зване управління по боротьбі з організованою злочинністю - УБОЗ).

Порівняння фото з супутниковим знімком TerraServer за 10.04.2016

У товариша по службі Танцюри — Іллі Годунова виявили фотографію, на якій зафіксовані "найкращі" розвідники-снайпери. Фото, ймовірно, зробили на території частини 346-ї окремої бригади спеціального призначення ГРУ (в/ч 31681, місце постійної дислокації Кабардино-Балкарія, Прохолодний).

Як повідомляв "Апостроф", українська розвідка оприлюднила дані про російських військових, які відмовилися від чергового направлення на окуповані території Донбасу і виразили відкриту непокору своєму командуванню.