RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Залишилося заборонити сірники: у РФ висміяли санкції Путіна проти солі

Відомий російський журналіст Олександр Сотник висміяв новину про те, що Росія внесла українську сіль в список санкцiйних продуктів.

Про це Сотник написав на своїй сторінці в Facebook.

"Кремль запровадив контрсанкцiї на імпортну сіль. Залишилося заборонити ввезення сірників, після чого вимкнути в країні електрику", — зазначив російський журналіст.

"На солі сидить синуля Чайки. Збіг?", "Так оголосили ж, що бандерівці сіллю хотіли отруїти росіян. А що Баскунчак у вас продали китайцям?", "З серії — чого б ще заборонити?", "Тиснути продукти бульдозерами,а зверху сипати сіль... зi смаком", "І не дихати вітрами! З боку Заходу!", "Ага, і напалмом все, що залишилося, чого вже там", "Потрібно заборонити перелітним птахам перелітати! Тільки треш! Тільки хардкор!", "Ще мило та сірники. Під час війни зазвичай зникають всі три продукти — сіль, мило, сірники", "Він не просто сіль заборонив, але й воду морську", — коментують користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше постанову уряду РФ про те, що з 1 листопада вводиться продуктове ембарго на сіль, висміяли в українському сегменті соціальних мереж.