RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

А він чекав сьомий iPhone: в мережі висміяли подарунок Путіна Медведєву

Користувачі соціальних мереж висміяли новину про те, що президент РФ Володимир Путін подарував на день народження прем'єр-міністру Дмитру Медведєву дивну картину.

Про путінський подарунок повідомило РИА Новости.

Відзначається, що подарунок Путін вручив Медведєву, у якого вчора був день народження, на засіданні президії Держради в окупованій Керчі.

Картина, яку Путін презентував Медведєву, називається "В цеху". За словами президента РФ, її назва уособлює те, чим займається Медведєв.

Над картиной посміялися на сторінці у Facebook телеканалу "Дождь".

"Айяйяй, Владимвладимич, з вашим-то станом могли викупити Мона Лізу з перемальовуванням під Медведова", "А цех то де? На пляжах Идигирки?Медведєв йому мабуть подарує аналогічну картину "Рибалка на Колимі", "А він бідолаха чекав iPhone7, а цей, мало того, що в дурники визначив, так ще й іграшку не приніс... бяка, блін", "Може тепер і покермувати Медведєву дасть, тимчасово країною, адже хтось повинен бути крайнім, на Америку все не звалиш, ЖКГ ще в Росії знаходиться", "Тепер він вцехуеволодар", "Цеховики", "Краще "Раби на галерах", "Цікаво, на що він натякає... Наступне місце роботи начальник цеху чи що?!", "Краще б картину "В сауні", — сміються користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі викликало бурхливий резонанс відео, на якому зображена таємна дача Дмитра Медведєва ціною в мільярди рублів.