RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Заява Порошенка щодо санкцій проти РФ викликала ажіотаж у путінців

Заява президента України Петра Порошенка про розширення санкційного списку відносно компаній і фізичних осіб з Росії викликала ажіотаж серед адептів політики російського президента Володимира Путіна.

Відповідні коментарі залишені на російському сайті Lenta.ru.

"Ого! А потім знову буде скаржитися на транзит товарів і заборона імпорту?", "Зазвичай за такими новинами слідує: Порошенко обурений контрсанкціями з боку РФ", "Виклянчив подачку і уявив себе володаркою морською :) Кредитний синдром у всій красі", "Так закрийте кордон по приколу, какели самі через місяць паця повалять", "Нарощувати, Пеця...добий останні живі українські підприємства))", "Петя знову нажерся :-) Хоча вечір п'ятниці, має право! :-)", - пишуть путінці.

Також адепти Путіна коментують цю новину на прокремлівському сайті "РИА Новости".

"Страшно, як жити далі. нахабно порушують - всім начхати !!!", "Ось варто було тільки отримати гроші від МВФ, як з новою силою залунали крики з бандерландії - видно, почали нову кампанію з отримання нового кредиту. Сильно нагадує дресирування - погавкав і отримав кісточку...", "Від санкцій скоро не тільки Петруха, але і народ України буде, як Мишко Саакашвілі, краватки жерти!", - вважають путінці.

Як повідомляв "Апостроф", путінці сказилися з приводу призначення судом компенсації бейсджамперам, виправданим у справі про фарбуванні у кольори прапора України зірки на шпилі сталінської висотки в Москві.