RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​Даєш одразу НКВС: у мережі ажіотаж навколо нового міністерства Путіна

У користувачів соціальних мереж викликала бурхливий резонанс звістка про те, що в РФ мають намір створити Міністерство держбезпеки на основі Федеральної служби безпеки (ФСБ).

Новину про це активно обговорюють користувачі Twitter.

"Перетворення ФСБ в МДБ — це якісь напівзаходи. Даєш вже одразу НКВС!!!" — пишуть у Twitter Мид Роисси, публікуючи "розстрільне" фото.

"Народ, пам'ятаючи про сталінські часи, одразу ж "загасить" своїх потенційних катів", "А ну як почне в кати записуватися?", "Ага. Встануть у чергу. Тут двері відчиняються: - Прийом закритий, ви перший на розстріл. А бігти-нема куди", "Це реконструкція МДБ Л. П. Берії версії 1953 року", "МДБ — це Мельдоній держбезпеки?", "МГБ - "Монополия Гражданских Благодетелей", — коментують інші користувачі Twitter.

У Twitter Tikhon Dzyadko опублікували відео з піснею "ОГПУ", присвятивши його "появi/поверненню" МДБ.

"КДБ повертається, щоб встати на захист медведєвської качечки і собачонок, яким некомфортно в бізнес-класі", — кепкують у Twitter Timur Khorev.

"Відмінна новина, під шумок виборів у Росії створюють аналог Гестапо", — пишуть у Twitter РБ головного мозку.

"Всіх на підвал", — додають у Twitter Все Погано.

Як повідомляв "Апостроф", у нове відомство, яке хочуть створити в Росії до 2018 року, крім ФСБ, увійдуть Федеральна служба охорони РФ (ФСО) і Служба зовнішньої розвідки (СЗР).