RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Україна забракувала нову Держдуму: в мережах ажіотаж

Верховна Рада України визнала вибори до Державної Думи Росії сьомого скликання нелегітимними.

Про це повідомляється у сюжеті телеканалу "112 Україна", який опублікований на YouTube.

За відповідні рішення проголосували 264 народних депутати. Верховна Рада визнала легітимність виборів до Держдуми через голосування у російський парламент на території окупованого Росією Криму.

Ця новина викликала у російських користувачів мережі негативні коментарі, які були залишені на пропагандистському сайті LifeNews.

"Нелегітимна влада в неіснуючій державі ще щось може визнавати чи ні? жартівники, поки потрошенко не видасть указ про повернення всіх збройних сил в місця постійного базування, їх взагалі слухати не варто і приймати всерйоз", "Нелегітимна влада України не може говорити про легітимність процесів іншої держави", "Своєю гинучою країною краще б зайнялися, пустобрьохи", "А ми! А ми визнали переворот легітимним", - пишуть росіяни.

Також визнання Верховною Радою нелегітимними виборів до Держдуми викликало широке обговорення серед українських користувачів мережі.

"Хоч щось корисне зробили. І то під натиском громадськості", "голосував 301 депутат... а де ЩЕ 149 РИЛ?? у вівторок.. в розпал сесії..", "Ж*поблок проти... Яка несподіванка! СБУ, може, вистачить херн*ю страждати, займіться, нарешті, новинськими-бойками-ахметками!!!", "Доки цей Ж*ппоблок терпіти можна???", "Отже, в Казламордії відбувся державний переворот і влада нелегітимна? Абама ввади вайска!" - такі найрейтинговіші коментарі на сайті Цензор.немає.

Як повідомляв "Апостроф", на думку експертів, визнання Верховною Радою Держдуми нелегітимною буде мати політичні наслідки, а не дипломатичні.