RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Важливий звіт щодо загибелі МН17: у путінців істерика через розкритi данi

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна бурхливо відреагували на оприлюднення газетою The Guardian даних звіту про результати розслідування щодо збитого над Донбасом літаку Boeing рейсу MH 17.

Про оголошені західними ЗМІ попередні результати кримінального розслідування катастрофи повідомило видання Lenta.ru.

У публікації The Guardian зазначається, що у звіті йтиметься про те, що Boeing був збитий ракетою, випущеною з території, яку контролювали бойовики, з комплексу "Бук". Також у цій статті йдеться, що у звіті зазначено точне розташування ЗРК "Бук" у районі населеного пункту Сніжне.

Публікацію The Guardian активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Ще звинуватити марсіан можна", "Якщо зважати на істерику, були українські об'єкти в повітрі, наприклад, ракета", "Один хрін хохли збили, нехай донецькі, але все одно хохли", "Непоганий привід трошки пострибати", "Розслідували-розслідували, нічого не нарозслiдували. Витратили час і ресурс — тепер треба когось звинуватити. Звинуватити Росію — слизько, скандал може і по власній репутації, і по бюджету вдарити. Звинуватити Україну — та що ви! Це ж найкращі друзі і чималі економічні хитроспективи! Звинуватити повстанців ДНР — ага, ось і "хлопчик для биття", який і сам здачі дати не зможе, і за нього ніхто не заступиться", "Чому дивуватися, якщо визнали юрисдикцію іноземного суду, дозволили знищити докази і чекають рішення від тих, хто це організував, з метою ввести санкції", "Очевидно. Два роки чекали, щоб на цьому місці вже нічого знайти не можна було", "Що хочу сказати — Пендостан повинен бути знищений! Пiсля знищення Пендостана — все стане на свої місця!" — коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно російські пропагандисти запустили новий фейк про крах малайзійського Boeing 777 рейсу MH17 на сході України.