RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

​Опальний ватажок бойовиків ДНР дав Путіну сумний прогноз щодо Донбасу

Колишній ватажок бойовиків самопроголошеної ДНР Ігор Стрєлков пояснив наслідки для Кремля реінтеграції окупованого Донбасу до складу України.

Зокрема, на своїй сторінці Вконтакте Стрєлков прокоментував заяву директора департаменту загальноєвропейського співробітництва МЗС РФ Андрія Келіна про те, що Росія виступає за інтеграцію окупованих територій Донбасу "на рівних умовах".

"США і в цілому "Заходу" зовсім не вигідно, щоб РФ "забрала ноги" з Донбасу, що називається, "подобру-поздорову". Війна повинна висмоктувати кров, ресурси і моральні сили з нашої країни. І бути зразково похмурою і безуспішною. В кращому випадку - Кремлю дозволять в Україні беззастережно капітулювати. Відмовившись від наступальної національної стратегії, Кремль підписав собі в очах "Заходу" смертний вирок. І тепер його будуть гнати по позначках аж до фінального "контрольного пострілу". Найбільші поступки не допоможуть нічим і ніяк", - пише Стрєлков.

Як повідомляв "Апостроф", буквально днями в Інтернеті заговорили про спроби Барака Обами натиснути на Київ щодо питання Донбасу до його відходу з поста президента США.