RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Перекидання Росією "Іскандерів" до кордонів ЄС викликало неабиякий захват у путінців

Інформація про перекидання російських ракетних комплексів "Іскандер-М" в Калінінградську область, яка межує з Польщею і Литвою, викликала небувалу радість у адептів політики президента Росії Володимира Путіна.

Відповідні коментарі залишені на прокремлівському сайті "РИА Новости".

"Зараз ще тополі на Кубі посадимо...", "ВВП кілька років тому попереджав,що у зв'язку з розгортанням смугастих ПРО "проти Ірану" в Калінінграді будуть розгорнуті Іскандери. Добре бути смугастим склеротиком--щоранку свіжі новини...", - ці коментарі набрали понад 200 лайків.

"Наша земля: що хочемо, то і розміщуємо!", "Що хочемо, то розміщуємо на своїй території. І ТАК, це відповідні заходи на військову агресію НАТО і Європи. І Естонія і Латвія нехай не помиляються, у разі прямої агресії НАТО ракети Росії полетять до них на бази НАТО. Їм доведеться відповісти за недалекоглядність своєї політики", "Ми у себе в країні, що хочемо і куди хочемо....", "Будь яка справа, куди і де ми розміщуємо свій ракети? Це наша країна і ми самі вирішуємо, що нам робити. Якщо ми будемо слухати америкосів то взагалі залишимося без штанів", "Запускаємо національний проект "Кожному натовському підрозділу в Прибалтиці по свому Іскандеру в Калінінграді", - пишуть путінці.

Всього під даною новиною було залишено 125 коментарів.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно авіація РФ двічі за добу вторглася в фінське повітряний простір.