RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Ну і пики: в мережі висміяли з'їзд росіян, що воювали за бойовиків на Донбасі

Користувачів соціальної мережі потішили фотографії, зроблені 8 жовтня в російському Ростові на "Другому з'їзді добровольців Донбасу".

Знімки опублікувала на своїй сторінці в Facebook журналістка Олена Романова.

"У Ростові сьогодні проходить Другий з'їзд добровольців Донбасу. Це в основному росіяни, які добровільно поїхали туди воювати. Мені їх служба безпеки акредитації відмовила, але зібралися вони на Театралці, тому знімати могли всі охочі", - написала вона.

"От скажіть чому коли дивишся на ці фото рідко знайдеш розумне гарне обличчя....в основному не спотворені інтелектом пики?!", "З приводу осіб - сама фшокє. Що ні фізіономія - то ось прям портрет", "Д – днище", "Шкода, що їм бошки не повідривало на цій війні", "Огидні пики", "Боже, скільки ідіотів зібралося до купи! Соромно за міську владу, що дозволила цей шабаш упирів", "Пивних пуз якось забагато", "Як дикуни з лісу вийшли", "Ну і пики ))))", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", мережі потішило зізнання найманця з російського міста Коряжма Олександра Задоріна, який воював на Донбасі на боці бойовиків самопроголошеної ДНР.