RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Україна прийняла рішення щодо санкцій проти РФ: путінці волають до помсти

Прихильники політики російського президента Володимира Путіна висловили своє обурення рішенням української влади продовжити санкції проти Росії і розширити санкційний список.

Про те, що список російських юридичних і фізичних осіб, проти яких введені санкції, розширюється, а також продовжено його дію, стало відомо з указу, оприлюдненого на сайті українського президента.

У прес-службі РНБО повідомили, що в торішній санкційний список були внесені додатково 335 фізичних і 167 юридичних осіб. Також там сказали, що мають намір ввести додаткові санкції щодо депутатів російської Держдуми, які обиралися в окупованому Криму.

Новину про продовження та розширення санкцій бурхливо обговорюють на російському пропагандистському ресурсі РИА Новости.

"А чому кондитерські фабрики Порошенко функціонують на території Росії? Хто його кришує? Хто у нього найкращий друг в Росії? Чому не хочемо або боїмося ввести санкції проти головного винуватця жертв на Донбасі?", "Петро, як завжди, не закушуючи горілки, закусив вудила", "Що, Пэдро, знову білочку зловив? Ну-ну.... У відповідь прилетить — так ти не ображайся, хоча ти і так по життю — ображений", "Молодець! Укро-євро-хлопче з величезною букви і турботливий до народу по саме небалуйся батька, що й казати. Але цього мало, Петро. Потрібно ще більше санкцій! Саме час продати обіцяні шоколадні фабрики і продовжити на ці гроші обмежувальні заходи", — коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", президента Росії Володимира Путіна спіймали на брехні про санкції РФ проти західних країн.