RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Росії обурюються через позицію Кремля по "Моторолі"

Російські користувачі мережі обурилися заявою прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова про те, що підтримка в РФ вбитого бойовика ДНР Вірменія Павлова з позивним "Моторола" не носить офіційний характер.

Відповідні коментарі залишені на сайті "Эхо Москвы".

"І зброю ці бандити купують у найближчому супермаркеті", "Командир - сепаратист??? Він російський громадянин, який здійснював дії, що мають ознаки кримінального злочину - найманства...", "Ось так, патріоти ср*нние, від вас держава офіційно відмовився. Ви воюєте і гибните не за Батьківщину, а за Путіна, свого господаря", "Росія має недостатній вплив на Донбасі?? Да ладно!", "Підтримка Моторолли не є офіційною позицією Москви..... -З-піддтишка значить здійснювалася підтримка", А хто ж їх там усіх годує й озброює ? Військторг і столовка в Кремлі ? Або де ? Хто зарплату платить ? Робочий безробітний з шахти ? Ну да ,ну да .............", "пєсков в своєму репертуарі " я не смаку хлопці" зрозуміти і пробачити!", "Ну звичайно!!! З чого ж вчора всі наші центральні канали так вили від горя!!?? Без команди??", - пишуть користувачі мережі з РФ в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії зібралися провести зліт юнацьких патріотичних організацій в пам'ять про вбитого "Моторолу".