RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Путін заплутав своїх адептів заявою про фабрику Порошенко

Президент РФ Володимир Путін заявив, що бізнес президента України Петра Порошенка в Росії ніхто не обмежує.

Про це повідомляє "РИА Новости".

Путін зазначив, що Порошенко є одним з іноземних інвесторів, маючи на увазі фабрику Roshen в Липецьку.

"Фабрика працює, працює ритмічно, виплачує зарплату, отримує прибуток", – сказав глава РФ.

Він додав, що немає ніяких обмежень, які були б пов'язані з використанням даної прибутку, в тому числі і з переведенням її за кордон.

Ця новина викликала ажіотаж серед російських користувачів мережі.

"Гроші, це звичайно зрозуміло... Якщо вони компенсують мовчазне витирання плювків з особи, то такий бізнес, - це здорово. Порошенко і Росія - брати на століття! Вірною дорогою йдете, товариші!", "Путін вміє засмутити. Ось і Петя інвестори догодив. Інвестує в економіку "окупанта". Недобре", "Ось і дуже погано. Перекрили б кисень парашену, тоді він би по-іншому співав. І мінські угоди виконав би ще до мінських угод", "І тут, суверенітет спіткнувся про капітал. А адже любили критикувати американський капітал за співпрацю з німецьким фашизмом у Другу Світову", "Дуже нелогічне заяву глави держави,проти якого з подачі глави Української держави ведеться інформаційна,економічна ,політична війна.Що то прям з біблії..Б'ють по лівій,підставляй праву", "Значить дохід з нього хороший маєте, раз не обмежуєте. Інакше дивно би було давати йому заробляти бариші далеко від батьківщини, та ще й у "країні-агресора". За гарні очі, чи що?" - пишуть росіяни в коментарях на "РИА Новости".

"Так правильно кажуть Путіну пора на пенсію несе якусь єресь!", "Скільки Порошенко заплатив Путіну за рекламу? ))", "Для кого він намагається? Тут Ікею в Хімках пресують за ділянка нещасної землі, а він рошеном вихваляється, позорииище!", "Сталін виявляється просто не додумався годувати нацистів у той час як вони вбивали росіян....", - коментують російські користувачі мережі на сайті Life.

Як повідомляв "Апостроф. Економіка", процес продажу в РФ активів корпорації Roshen ускладнений.