RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

І зiганув: в мережі бурхливо відреагували на "нацистський" закон Путіна

У соціальних мережах висміяли заяву президента РФ Володимира Путіна про необхідність розробити закон про російську націю.

Про цей закон Путін висловився на засіданні Ради з питань міжнаціональних відносин, передає Інтерфакс.

Путін заявив, що над цим законом потрібно думати і починати його рзработку прямо зараз. За його словами, в основу цього закону може лягти стратегія розвитку національних відносин в РФ, яка була прийнята в 2012 році. У цьому документі йшлося про "духовну спільность багатонаціонального народу РФ" і адаптацію до неї мігрантів.

Слова Путіна про закон про російську націю викликали хвилю обурення в соціальних мережах.

Зокрема, закон активно обговорюють в Twitter Медуза.

"Нація Е*анько, на чолі з е**утим фюрером?", "У законі дано визначення вождя нації і формі його привітання", "Х**ови справи, раз знадобився цілий закон", "Стан погіршується", "Один уже в 40-х про арійську націю казав, "Не нація, а біомаса", "Тим часом ботокс витіснив мозок з черепної коробки, мабуть, остаточно", "Я раніше чому проклятим був космополітом? Бо закона про російську націю не було!", "Немає такої нації. Донесіть хто-небудь це до кремлівського ідіота. Є руська нація", "І зiганув", — коментують користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Володимир Путін заявив, що світова спільнота не распознала загрозу нацизму, хоча її попереджали.