RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Бандері приготуватися: поява в РФ монумента князю Володимиру викликала ажіотаж у росіян

Відкриття пам'ятника правителя Київської Русі князю Володимиру в центрі Москви на Боровицькій площі викликало значний ажіотаж у російських користувачів мережі.

Відповідні коментарі залишені на сайті Lenta.ru.

"Для Москви пам'ятник князю Батия був би набагато доцільнішим", "пам'ятник князю Київському поставили, залишилося прапор України вивісити над кремлем", "Князь Володимир ніякого відношення до Московії і до московської церкви не має", "Князь Володимир дуже б здивувався і запитав би: Як-як? Москва? А де це?", "А навіщо в Москві пам'ятник київському князю? І який же він духовний засновник держави, заснованої через 7 століть? Я вважаю, що Ісус Христос більше підходить на роль засновника російської держави, а не реальний предок київської хунти. У Володимира навіть на печаті хохольський тризуб намальований!", "Потрібно було пам'ятник Скріпі поставити, метрів 100 висотою", - такими є одні з найбільш рейтингових коментарів Lenta.ru.

"На черзі пам'ятники Княгині Ользі, Ярославу Мудрому і Степану Бандері", "Нарешті хохлів визнали", "Спасибі))От тільки про герб Володимира не забувайте", "пам'ятник киянину відкрили в Москві!" - пишуть користувачі мережі в коментарях на сайті "Эхо Москвы".

Як повідомляв "Апостроф", у соцмережах посміялися над святом Дня єдності Росії, який відзначається 4 листопада.