RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Заява Придністров'я щодо військ РФ викликало ажіотаж у путінців

Так званий президент невизнаної "Придністровської молдавської республіки (ПМР) Євгеній Шевчук в контексті інформації про домовленості України і Молдови про надання "зеленого коридору" військам РФ для виходу з "республіки" заявив, що виступає проти виведення російських збройних сил з регіону.

Про це повідомляє ТАСС.

За словами Шевчука, російські миротворці грають ключову роль у миротворчій операції на Дністрі". Він додав, що виведення військ РФ може призвести до "відновлення кровопролиття".

Ця новина викликала бурхливу реакцію у адептів політики російського президента Володимира Путіна.

"Угода про миротворчої місії РФ в Придністров'ї було безстроковим і не ЄС його якось трактувати, а тим більше Україні", "Вивести війська? Через зелений коридор? - Та не питання, мимохідь тільки Куїв заберемо і всі справи...", "на території Придністров'я коли-то була найбільша угруповання радянських військ з величезними військовими складами. ВІД 14 армії залишилася купка солдатиків в 1200 чолов. Україна прикрила авіа та залізничне повідомлення для них через свою територію, Молдова - поки немає....Якщо захочуть, ці 1200 назавжди залишаться в ПМР або будуть з боєм прориватися ....тільки от невідомо куди?", "ну нехай спробують вивести ці війська .. блін .. молдавани здається підхопили вірус від хохлів", - пишуть путінці в коментарях на сайті Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", у соцмережах поставили на місце віце-прем'єра РФ з його коментарем інформації про домовленості України та Молдови по російським військам у Придністров'ї.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: