RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Волонтери розсекретили цікавого воїна Путіна на Донбасі: опубліковано фото і відео

Волонтерам групи InformNapalm вдалося встановити особу чергового кадрового російського офіцера, який перебуває на Донбасі. Цього разу в поле зору волонтерів попався військовослужбовець з бригади біологічного та хімічного захисту Південного військового округу ЗС РФ. Встановлено місце знаходження вояки. Це донецький завод хімрекативів.

"Хіміком" з Росії виявився Володимир Вахрушев, який у своєму профілі в одній із соціальних мереж викладає фотографії геотеги. Як відзначають в InformNapalm, на фото добре помітні відзнаки військ РХБЗ. Крім цього, на фотографіях помітні рекламні плакати української продукції, що додає впевненості в тому, що фотографувався Вахрушев в Україні.

Волонтерам вдалося встановити точні дані від дня народження до повного послужного списку. Тим більше, сам Вахруше у всіх подробицях розписував особисту інформацію в соцмережах.

Проаналізувавши профілі знайомих путінського вояки, волонтерам вдалося встановити інформацію, яку з якихось причин Вахрушев не вказав.

У InformNapalm вказали і на те, що капітан Вахрушев в 2015 році був присутній і на території окупованого Криму. Його помітили на відео з армійського концерту.

Судячи з фотографій, знайдених на особистих сторінках Вахрушева, волонтери зробили припущення, що в Донецьк військового відправили на «виправні роботи» за любов до спиртного.

Як повідомляв "Апостроф", волонтерам стали відомі імена російських солдатів, які обстрілювали українських військових з території Росії.