RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Допит Януковича: в Україні вказали на важливий момент

Український політтехнолог Тарас Березовець, який співпрацює з Адміністрацією президента, прокоментував допит побіжного президента України Віктора Януковича у справі про розстріли активістів Евромайдана.

Про це Березовець написав на своїй сторінці в Facebook.

Політтехнолог зазначив, що Янукович озвучив причетність Сергія Льовочкіна до розгону Майдану, про яку йому було відомо давно.

"При цьому зрозуміло, що я не перебуваю на телепатичному зв'язку з Кремлем і Віктором Януковичем. Просто це все відповідає дійсності. Одночасно з цим Сергій Володимирович спробував безглуздо виправдатися, але як пристойний боягуз, все виконання поклав на своїх підневільних експертів та політиків", — пише Березовець.

На його думку, завдяки свідченням Януковича з'явився залізний привід детально розслідувати роль екс-глави АП у жорстокому розгоні акцій протесту на Майдані.

Як повідомляв "Апостроф", раніше політтехнолог Тарас Березовець, коментуючи прес-конференцію побіжного президента України, яка відбулася у російському Ростові 25 листопада, заявив, що Янукович таки зловив білочку.