RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

​Київ шинами опалюється: нардеп висміяв апокалиптичний прогноз росЗМI про Україну

Народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенко" (БПП) Віталій Чепінога висміяв публікацію російського ЗМІ, в якій йде мова про те, що Україна може не пережити зиму без російського газу.

Про це Чепiнога написав на своїй сторінці в Facebook.

Він прокоментував публікацію російського інформаційного ресурсу Lenta.ru, озаглавлену "Відморожений Київ. Чи переживе Україна зиму без російського газу?"

"Знову про своє завели. Носяться з тим газом, як дурень з писаною торбою. Відповідаємо: переживемо. І не лише без газу. Ще переживемо без Кіркорова, Прілепіна, без бабаевской карамелі, без оренбурзької пухової хустки, без кулеб'яки і матрьошок. Без 28 панфіловців, без тульських пряників без ящиків з гжель, і без коробочок з хохломою для калу. Взагалі, без всякого мотлоху проживемо. І не тільки зиму, а ще весну, літо і осінь і далі...", — впевнено заявив нардеп.

"Ви там про себе подбайте краще... Судячи по героям казок, не все так просто у вас взимку — "Іван Дурень", і "Морозко". Хи... У нас же за весь час тільки вовк хвіст відморозив в ополонці, і то — з-за підступності лисиці ("Мерзни-мерзни вовчий хвіст")", — зазначив Чепінога.

"А Київ взагалі з давніх часів шинами опалюється, якщо ви не знали..." — додав депутат.

Його пост всього за півгодини зібрав понад 130 лайків в соцмережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Чепінога розказав, як він цілив у гетьмани України.