RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Росіяни вважають, що РФ бояться у всьому світі

Більшість росіян (86%) вважають, що в інших країнах світу бояться Росію.

Про це свідчать результати опитування, проведеного фондом "Общественное мнение" 24-25 грудня серед 1500 респондентів у 104 населених пунктах РФ, передає "Інтерфакс".

75% учасників опитування вважають, що страх перед РФ – це добре. При цьому 70% назвали Росію вільною країною.

На думку респондентів, вплив Росії у світі в останні роки швидше зростає (67%), ніж знижується (19%). Зростання цього впливу росіяни пов'язують із зростанням військової могутності РФ (14%), проведенням правильної, незалежної зовнішньої політики (11%) і називають це заслугою Путіна (7%).

48% вважають, що в світі до РФ ставляться погано, 42% - що добре. При цьому 51% вважає, що ставлення до Росії в світі в цілому необ'єктивне.

"Кількість наглухо пришиблених століттями залишається на одному рівні (якщо хтось ще сумнівався з приводу суспільства, в якому живе)", - прокоментував у Facebook результати опитування росіянин Дмитро Криволапов.

Як повідомляв "Апостроф", згідно з результатами опитування дослідницької компанії YouGov, третя світова війна може початися найближчим часом і жителі західних країн побоюються у зв'язку з цим загрози з боку Росії.