RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Воювали на Донбасі: з'явилися подробиці про нові втрати РФ в Сирії

Журналісти і блогери розкрили імена і нові подробиці про російських військових, які загинули в Сирії.

За даними російського видання РБК, загиблий 12 лютого в Сирії Іван Слишкін служив у приватній військовій компанії Вагнера. Раніше ЗМІ повідомляли, що дана компанія відправляла найманців на Донбас воювати на стороні терористичних організацій.

Також відомо, що "Група Вагнера" тренується на базі в Молькіно в Краснодарському краї, де також розташовуються сили 10-ї окремої бригади спецназу ГРУ РФ.

Російський блогер Андрій Мальгін на своїй сторінці у Live Journal також повідомив про загибель в Сирії Костянтина Задорожного та Олексія Найнодіна. Блогер наводить дані, що підтверджують їх участь у війні на Донбасі.

Як повідомляє сайт російського телеканалу "Дощ", в Сирії 2 березня загинув російський військовослужбовець Артем Горбунов, який служив у 96-й окремій бригаді розвідки. Горбунов загинув у Сирії, потрапивши в засідку в районі Пальміри.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Сирії важко поранили начальника управління бойової підготовки штабу Західного військового округу РФ генерал-майора Петра Мілюхіна.