RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Бандитська спецоперація: фінансист пояснив задум Путіна з прийняттям банками РФ паспортів "ДНР" і "ЛНР"

Початок обслуговування російським "Сбербанком" клієнтів, які в якості посвідчення особи використовують так звані "паспорти ЛНР і ДНР" і захоплення бойовиками на окупованому Донбасі українських підприємств є розрізненими елементами однієї великої операції.

Про це у своїй колонці на "Апострофі" пише російський фінансист Слава Рабінович.

"Для них, в Кремлі, всі спецоперації підпорядковуються одній великої спецоперації – незаконному захопленню та незаконному утриманню влади. По ідеї, в найбільш екстремальному вираженні можна намагатися відмивати і активи і грошові кошти через відкриття рахунків в "Сбербанку" з цим "паспортами" і відмивати все, що віджато і награбовано, все, що "націоналізовано", можна навіть закладати все це в якості застав та отримувати кредити. Це просто неймовірна за масштабами бандитська спецоперація, яку поки ніхто не зупинив. Вона сама по собі не зупиниться, доки її не зупинять ззовні, або поки не відбудеться "палацовий переворот", - зазначив фінансист.

Більш докладно про те, чи буде мати серйозні наслідки рішення російського "Сбербанку" щодо "документів" бойовиків, читайте в матеріалі "Апострофа".