RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Заборона Самойловій в'їжджати в Україну: з'явилася реакція РФ

У Міністерстві закордонних справ Росії назвали рішення СБУ про заборону в'їзду на територію України російській співачці Юлії Самойловій, яка успішно подолала російський національний відбір на пісенний конкурс Євробачення-2017, "цинічним і нелюдським".

Про це повідомляє російське інформаційне агентство РІА Новини.

Перший заступник голови комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Франц Клінцевич заявив, що Росія має намір ігнорувати всі подальші пісенні конкурси "Євробачення", якщо керівництво конкурсу не втрутиться в ситуацію з російською співачкою.

Перший заступник голови комітету Держдуми з культури, співак Йосип Кобзон заявив, що відправляти представника від РФ на конкурс "Євробачення" є помилкою.

"Вирішили все-таки послати, це була помилка - і Першого каналу, і Міністерства культури. Не можна було підставляти нашу дівчинку під злі крики і висловлювання на адресу нашої країни", - цитує Кобзона ТАСС.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Службі безпеки України заявили, що Росія має намір використовувати ситуацію з забороною в'їзду Юлії Самойловій на територію України в пропагандистських цілях, розкривши кілька можливих сценаріїв подальшого розвитку ситуації.