RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Спеціальний черепно-мозковий поліцейський: в мережі висміяли силовика, потерпілого на мітингу в Москві

У соціальних мережах сміються над російським поліцейським Євгеном Гавриловим, який 26 березня нібито отримав черепно-мозкову травму під час антикорупційного мітингу в Москві, а раніше, як з'ясувалося, проходив потерпілим по справі учасника мітингів на Болотній Івана Непомнящих.

Про Гаврилова написала російська "Нова газета".

Відзначається, що в "Болотнiй справі" Євген Гаврилов, боєць 2-го оперполка ГУВС Москви, виступав в якості потерпілого, якого Непомнящих вдарив парасолькою. Активіста тоді засудили до 2,5 років колонії, визнавши винним за статтями "масові заворушення" та "застосування насильства відносно представника влади", Непомнящих зараз відбуває покарання.

26 березня, коли проходили мітинги в Москві, повідомлялось, що 33-річному поліцейському яким також виявився Євген Гаврилов, завдали кілька ударів по голові невстановленим предметом. Він начебто отримав струс мозку. За даним фактом слідчі порушили кримінальну справу, а голова Ради з розвитку громадянського суспільства і прав людини Михайло Федотов, відвідавши Гаврилова в госпіталі, заявив, що допоможе йому з вирішенням житлового питання.

"Багатостраждального" російського омонівця активно обговорюють в Twitter.

"Чи знаєте ви, що у поліції є спеціальний черепно-мозковий поліцейський, який на всіх мітингах отримує травми, а потім ходить по судах?" — пишуть в Twitter Наша Канада.

"Я бувалий російський мент, голова — мій інструмент, попрацюю їю трошки — і дивись, від Вови трьошка", — сміються в Twitter DmB.

"Потерпілий від рук маніфестантів омонівець Гаврилов отримає звання Героя Росії, а також Заслуженого артиста РФ за акторську майстерність", — пишуть в Twitter Мид Роисси.

"Цим людям не в ОМОН треба було йти, а в ГІТІС або в МХАТ! Такі акторські таланти пропадають!" — додають у цьому ж Twitter.

Ось ще декiлька цікавих постів про "черепно-мозкового полiцейського" Гаврилова в Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", 26 березня під час антикорупційного мітингу в Москві силовики затримали більше тисячі чоловік.