RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Медведєв вперше відреагував на гучний фільм про його багатства

Прем'єр-міністр Дмитро Медведєв відреагував на фільм-розслідування "Фонду боротьби з корупцією" Олексія Навального про його резиденції.

Про це повідомляє ТАСС.

"Кому це вигідно? Це вигідно тим, хто замовляє подібного роду (компрометуючі) сюжети, матеріали. Це, як правило, люди, у яких є цілком конкретні політичні цілі",- вважає російський прем'єр.

"Чого люди домагаються цими матеріалами? Вони звичайно намагаються показати, що влада веде себе погано, а вони - краще за всіх інших", - сказав він, додавши, що у даного роду матеріалів є певні приватні спонсори.

Також він заявив, що фільм навального містить "всяку різну муть".

"Беруть там всяку різну муть, нісенітницю всяку збирають про мене, якщо це стосується мене, про моїх знайомих, і про людей, про яких я взагалі ніколи не чув. Про якісь місця, де я бував. Про якісь місця, про які я теж ніколи не чув. Збирають там якісь папірці, фотографії, одяг. Потім створюють такий продукт і пред'являють його", - зазначив Медведєв.

Він вважає, що людині, яка дивиться подібні матеріали, складно у всьому розібратися.

Медведєв додав, що "тим не менш через соціальні мережі молодь витягують, ця молодь виходить з певними гаслами, причому, виходить, на жаль, з порушенням закону, тобто, по суті, їх підставляють під правоохоронну машину, а вони через це потім страждають".

Як повідомляв "Апостроф", 26 березня у багатьох містах Росії пройшли антикорупційні протести, підставою для яких послужив фільм Навального про резиденції Медведєва.