RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Вибух в метро Санкт-Петербурга: журналіст вказав на закономірність терактів в РФ

Російський і український журналіст Матвій Ганапольський вказав на закономірність терактів в РФ, під яку підпадає недавній вибух в метро Санкт-Петербурга.

Про це Ганапольський написав у своєму блозі на "Обозревателе".

Журналіст зазначив, що всі виборчі кампанії Володимира Путіна якимось чином збігаються з терактами. За його словами, щоб переконатися в цьому, достатньо подивитися на статистику. У зв'язку з цим журналіст згадує відому фразу путінського пропагандиста Дмития Кисельова: "Збіг? Не думаю!".

Також Ганапольський висловлює думку, що теракт в санкт-петербурзькому метро пов'язаний з прокатившимися по Росії антикорупційними мітингами. Він зазначає, що пропозиція ввести мораторій на мітинги, що надійшла після теракту з Держдуми і Ради Федерації, є прямим порушенням Конституції РФ.

Журналіст зазначає, що таким чином терористичну витівку, незалежно від того, хто її зробив, одинак або ФСБ, намагаються пов'язати з правом будь-якого росіянина на мітинг, ходу, демонстрацію.

Як повідомляв "Апостроф", російський опозиційний політик Костянтин Боровий вважає, що за терактом в метро Санкт-Петербурга стоять спецслужби РФ.