RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Росії напророкували швидку смерть путінської пропаганди

Російський журналіст Матвій Ганапольський вважає, що незабаром у Росії може знизитися вплив пропаганди на думку людей.

Про це Ганапольський сказав в ефірі "Еха Москви".

Він зазначив, що в Росії "державний зомбоящик день і ніч полірує мізки".

За словами Ганапольського, на цьому тлі відбулася важлива подія: російський опозиціонер Алекей Навальний "сидів в YouTube годину, а також відповідав на запитання, розповідав про те, як він уявляє собі Росію".

Журналіст зазначає, що тепер у Навального фактично своє телебачення, з яким Кремль нічого не може зробити, навіть якщо вистрибне з штанів. "Раз в тиждень, без жодних перешкод, Навальний буде мочити владу. І гарантую вам, що через півроку аудиторія його каналу буде порівнянна з аудиторією всього смердючого госзомбоящика", — стверджує Ганапольський.

Він вважає, що зараз з рук Кремля вибили його головний козир.

"Відчайдушна паршива пропаганда, якою дурять людей — козир біт. Звичайно, Навального легко можна було б знищити, зробивши в країні реформи і зробивши життя людським, але влада на це нездатна. Тому всілякі Кургиняны, Проханови та інша телевізійна нечисть повинні пам'ятати: вони бризкають слиною останні місяці", - резюмує журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", російська журналістка Олена Риковцева вважає, що росіяни миттєво поміняють свої настрої, якщо телебачення і преса РФ кардинально змінять курс.