RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Напад на Навального: з'явилося ім'я і фото передбачуваного співучасника

Одним із співучасників нападу на російського опозиціонера Олексія Навального міг бути активіст радикального руху SERB Олексій Кулаков.

До такого висновку прийшли у виборчому штабі політика після того як вдалося ознайомитися з версією ролика, на якому не розмиті обличчя нападників. На кадрах впізнали чоловіка риси обличчя і одяг якого схожі з зовнішністю Кулакова.

Сам Кулаков в коментарі виданню "Новая газета" спростував цю інформацію. "Я чув, що там когось облили зеленкою... Але я не хлопчик, мені 55 років, я що, ідіот? Я, навпаки, засуджую цю справу. Цей фото — фейк. Мало що вони там ще наплетуть...", - заявив він. Пізніше він зізнався, що був присутній в момент, коли Навального облили зеленкою. "Якщо чесно, я туди просто познімати на камеру приїхав, — розповідає Кулаків. — Мені зателефонував чоловік, сказав, що планується на цьому місці. Якийсь чоловік, зараз не можу сказати, треба за телефонами подивитися. Ви ж журналіст, а я - блогер, я туди просто познімати поїхав. Але коли я побачив, що там сталося... Я різко засуджую цю справу", - пояснив свій вчинок Кулаків.

Також в нападі на Навального підозрюють ще одного активіста SERB Олександра Петрунька. Один з членів руху Георгій Тарасевич в коментарі радіостанції "Говорить Москва" заявив, що Петрунько поїхав у Крим, а ситуація з нападом – самопіар Навального.

Раніше російський політолог Дмитро Орєшкін пояснили, хто насправді стоїть за нападом на Навального.