RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Фінал один: у Росії розповіли, чим закінчиться "русская весна" на Донбасі

Так звана "русская весна" на Донбасі закінчиться так само, як і будь-яка терористична діяльність - вимогою літака у теплі краї і викупу - і приблизно з таким же успіхом. Про це заявив російський публіцист Олександр Невзоров в інтерв'ю на "Эхо Москвы".

"Донецький імператор, з ним пов'язана цікава новина. Донецький імператор по секрету повідомив, що Україні залишилося існувати 56 днів. Він готовий був розкрити ще всілякі великі секрети світової політики, але судячи з усього, скінчилася горілка, а під рукою не було ані Трампа, ані Путіна, щоб збігати, і тому Захарченко просто тихо заснув. Але ви даремно смієтеся ... "- зазначив Невзоров, коментуючи закінчення терміну, який ватажок бойовиків "ДНР" дав існуванню України.

"Дуже багатьох секретів світової політики ми не дізналися через те, що горілка скінчилася, а нікого під рукою не виявилося", - додав він.

За його словами, зміст бойовиків на окупованому Донбасі вже недешево обходиться РФ, і рахунки тільки продовжать зростати.

"Взагалі як тільки ця вся історія з 56-ма днями України завершилася, я нарешті можу з упевненістю сказати, що я практично точно знаю, чим закінчиться історія, чим закінчиться "русская весна "на Донбасі, і як закінчиться "ДНР" і "ЛНР". В решті решт хлопці просто попросять ящик горілки, блондинку у панчохах і літак. І все завершиться так, як воно завжди завершується ", - підсумував Невзоров.

Нагадаємо, 2 березня ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що українська держава перестане існувати через шістдесят днів.