RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У мережі висміяли істерику головної пропагандистки Путіна через новi заборони в Україні

У соціальних мережах посміялися над показовою реакцією офіційного речника Міністерства закордонних справ РФ Марії Захарової на заборону в Україні георгіївських стрічок і указ про блокування російських інтернет-сервісів.

Реакцію Захарової обговорюють користувачі Facebook і Twitter.

Заборону георгіївських стрічок Захарова назвала антидемократичним і антiiсторичним рішенням, яке ставить під сумнів можливість об'єднання України. "А як, цікаво, в наступному році в Україні будуть святкувати День Перемоги і проводити ходи Безсмертного полку?" — запитує Захарова.

"Машка і піввідра: "Захарова назвала антидемократичною заборону Ради на георгіївські стрічки", — коментують її слова в Twitter Glenn A. Rathn.

"Так в її країні давно немає демократії", — зазначають у Twitter Bumrussia.

"Ой, все! Виявляється, заборона цих стрічок колорадських це "антiісторичне рiшення". Дякую, посміявся", — пише користувач Facebook Денис Малюк.

"Істерикою Захарової щиро задоволена", — пише користувач Facebook Олена.

Заборону російських соцмереж в Україні Захарова назвала "цензурою з політичних мотивів", заявивши, що "Київ використовує всі силові методи впливу на своїх громадян".

"Де була Захарова, коли в Росії блокували LinkedIn, Zello та інше?" — задаються питанням в Twitter недруги за бугром.

Як повідомляв "Апостроф", адміністрація російської соціальної мережі "Вконтакте" дала українським клієнтам рекомендації, як обійти можливе блокування соцмережі з боку українських операторів.