RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Екс-радник Путіна назвав головна поразка Кремля у Україні: опубліковано відео

Головна поразка Кремля у його агресії проти України - відмова переважної більшості населення південно-західних областей нашої країни приєднатися до путінського проекту "Новоросія".

Таку думку висловив екс-радник президента РФ Володимира Путіна, економіст Андрій Ілларіонов в інтерв'ю телеканалу "112 Україна".

"Нагадаю, 17 квітня 2014 року його виголосив свою знамениту промову, в якій проголошував "Новоросію" від Харкова до Одеси, перераховуючи ті міста, які, з його точки зору, мали стати її опорними пунктами. Це своєрідний сигнал, переводячи на історичний мову - "Над всією Іспанією безхмарне небо" (увійшла в історію Європи кодова фраза, передана по радіо 18 липня 1936 року і яка послужила сигналом до початку державного перевороту в Іспанії. - Ред.) ", - зазначив Ілларіонов.

За його словами, після провалу проросійського "повстання" повторити подібний сценарій в Україні неможливо. У той же час експерт не виключив, що спроби розвалити Україну триватимуть, але вже в набагато більш м'якому варіанті.

Нагадаємо, раніше відомий волонтер Роман Сініцин перерахував регіони країни, де ще можливі спалахи сепаратизму.