RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Донбас не віддадуть: відомий журналіст розповів про стратегію Кремля в Україні

Український журналіст Роман Цимбалюк, який працює в РФ, з посиланням на свої російські джерела заявив, що Кремль ніколи не віддасть Україні Крим і Донбас.

Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Народна правда".

"Якщо ви спробуєте їх звільнити, там буде стільки ополченців і стільки добровольців, що ви нічого не зможете зробити", - передає журналіст слова своїх джерел, які поділилися інформацією без запису на диктофон.

Він зазначив, що РФ і далі буде розхитувати ситуацію в Україні.

"Їм все одно, які інформаційні приводи для цього використовувати: 9 травня, "Безсмертний полк", головне посіяти розбрат в Україні", - сказав Цимбалюк.

Однак він підкреслив, що не потрібно звинувачувати у всьому РФ, оскільки і українські політики прикладають руку до розхитування ситуації в нашій країні. Журналіст додав, що Кремль користується слабкістю України.

"Можна як завгодно ставитися до Майдану, але саме тоді Росія скористалася слабкістю України, щоб увірватися до нас і захопити 7% нашої території", - підсумував Цимбалюк.

Як повідомляв "Апостроф", Георгій Тука вважає, що Крим повернеться до складу України, коли РФ розпадеться за аналогією з СРСР.