RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

У Росії опублікували відео з онукою Путіна

У мережі з'явився відеозапис, на якому нібито присутня внучка президента Росії Володимира Путіна.

Відповідне відео оприлюднив "Центр управління розслідуваннями" (ЦУР).

Відзначається, що раніше в інтерв'ю американському режисерові Оліверу Стоуну Путін розповів про своїх онуків. Він запевнив, що занадто рідко має можливість проводити з ними час.

У ЦУР заявляють, що на опублікованому відео - дитина старшої дочки президента Росії Марії. Дівчинці зараз п'ять років. Відео було знято в будинку в Ново-Огарьово в 2013 році.

Як розповів "Дощу" головний редактор ЦУР Андрій Коняхин, відео вилучили з "ВКонтакте" Марії Воронцової - імовірно старшої дочки Путіна, яка мешкає зараз в Голландії під іншим ім'ям. Акаунт був видалений через тиждень після розслідування The New Times "Перша дочка країни".

Згідно з повідомленням, на момент публікації "Дощу" не вдалося зв'язатися з прес-секретарем президента Дмитром Пєсковим.

У розслідуванні The New Times зазначалося, що Марія заміжня за голландським бізнесменом Йоррітом Фаассеном. Вона чотири рази змінювала прізвище.

У 2011 році дочка Путіна під прізвищем Воронцова закінчила факультет фундаментальної медицини МДУ, після потім вступила до аспірантури Ендокринологічного наукового центру (ЕНЦ) МОЗ.

У Кремлі коментувати розслідування The New Times про старшу дочку Путіна відмовилися.

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилося відео з гучною відповіддю Путіна з приводу зустрічі з геєм в душі