RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Добре, що не на трьох літерах: в мережі висміяли передвиборчий слоган Путіна

У Кремлі обговорюють ідею зробити акцент у передвиборчій кампанії Володимира Путіна на словах "справедливість", "повага" і "довіра".

Про це передає російський телеканал РБК з посиланням на близькі до Кремля джерела.

Відзначається, що Путін поки не оголошував про свою участь у виборах, але всі плани робляться під нього. Також джерела говорять, що "справедливість", "повага" і "довіра" в якості можливого слогану кампанії вибрані тому, що в російському суспільстві існує запит на справедливість, люди хочуть, щоб їх поважали, а влада повинна користуватися довірою простих людей.

Телеканал нагадує, що слова "справедливість", "довіра", "повага" Путін активно використовував у своєму посланні Федеральним зборам 1 грудня минулого року.

Даний слоган потішив користувачів Twitter.

"На трьох літерах 18 років побудували", "Пообіцяв, збрехав, вкрав!", "я знаю три слова, три лайливих слова, зі знанням цим я став президентом...", "на трьох літерах вони зазвичай крутять ці три слова", - коментують публікацію користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", редактор видання The Economist Едвард Лукас заявив, що Путін перед президентськими виборами може розпочати нову війну.