RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Полторак оцінив загрозу від військових навчань Путіна у Білорусі

Військові навчання російської армії в Білорусі "" Захід-2017 ", які пройдуть у вересні 2017 року, можуть бути використані для початку агресії проти всіх країн, які мають спільний кордон з РФ.

Про це заявив міністр оборони України Степан під час зустрічі з генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом в Штаб-квартирі НАТО, передає прес-служба Міністерства оборони.

За словами глави оборонного відомства, Україна буде в готовності до відбиття можливої агресії.

"Передбачені величезне перекидання військ і маневри. Тільки для перекидання особового складу замовлено чотири тисячі вагонів. Це дуже велике угруповання, і, звичайно, проведення таких навчань на кордоні з Україною є загрозою", - заявив Полторак.

Він також зазначив, що генсек НАТО усвідомлює загрозу, що виходить від Росії, тому військове угруповання Північноатлантичного альянсу в Східній Європі буде посилено.

"Звичайно, зі свого боку ми також будемо адекватно реагувати на проведення цих навчань", - додав міністр оборони України.

Детальніше про загрози, які несуть військові навчання "Захід-2017" у Білорусі, читайте у матеріалі "Путін готує окупацію сусідки України і гарячу осінь на Донбасі - Олексій Арестович", опублікованому на "Апострофі".