RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Стало відомо, як мати полоненого солдата РФ виправдовувала агресію в Україні: опубліковано листування

Блогер Роман Мирою розповів про те, як мати взятого в полон на Донбасі військовослужбовця РФ Віктора Агєєва виправдувала агресію своєї країни проти України.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За словами блогера, він вів листування з Агеєвою на сторінках однієї з соціальних мереж.

"Коли вона дізналася, що убитий його товариш по службі, а не він вона моментально заспокоїлася і стала в стійку "самі винні мій син допомагав російським людям". Вона це говорила з глузуванням в обговоренні на своїй сторінці під його фотографією. Мовляв росія вас хохлів задавить куди ви подінетеся", - розкриває подробиці Мирою, відзначаючи, що не встиг зробити скріншот цього листування через те, що росіянка закрила свій профіль.

"Вона свідома мати окупанта підтримує свого фюрера і тільки шкодує, що саме її син попався. Вона рашистка", - запевняє блогер.

Мирою також повідомив, що родичі і знайомі Агеєва обзивали і принижували блогера замість того, щоб детальніше дізнатися про долю полоненого. "Там путін наше все, а полонений солдат рф Агєєв на передовій позиції боротьби з укрнациками і америкашками", - охарактеризував він світогляд родичів полоненого.

У післямові блогер додав, на запитання матері Агеєва про те, навіщо її син їхав воювати в Україну, вона приймається захищати його і говорити про те, що українці самі винні і продали Росію.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні відповіли на прохання матері полоненого військового РФ.