RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

У Росії розповіли, чому Стрєлков не доїде живим до Гааги

Російський фінансист і блогер Слава Рабинович дав пояснення, чому колишній ватажок бойовиків Ігор Стрєлков (Гиркин) не зможе постати перед Міжнародним судом у Гаазі.

Про це Рабінович написав в колонці на "Апострофі".

"Гиркин - дійова особа жахливих злочинів. Питання про його ліквідацію на даний момент, може бути, і не стоїть", - зазначив блогер, приводячи в приклад схожу ситуацію з Андрієм Луговим. У Великій Британії його звинувачують в отруєнні Олександра Литвиненка полонієм, а в Росії він є депутатом Держдуми.

"Не знаю, яка роль у цій жахливій бандитській, злочинній ієрархії Гиркина (Стрєлкова), але це, висловлюючись словами Путіна, не означає, що його потрібно було вбивати (подібне було сказано президентом Росії про вбивство Бориса Нємцова, - "Апостроф")", - зазначає Рабінович.

За його словами, у разі настання моменту, коли потрібно буде відповідати за скоєні злочини, Стрільців і йому подібні можуть одразу стати неживими.

"Путін теж зараз живий, але, мабуть, якщо і коли настане момент, буде неживим. Наприклад, якщо буде серйозна загроза потрапляння до Гааги при зміні режиму, якщо таке станеться в найближчому майбутньому, до Гааги він теж не доїде", - заявив Рабинович, додавши: "Коли вони знаходяться в Росії, у своїй бандитській норі, вони не дуже бояться. Адже у Державній думі багато злочинців - вони на самому-самому верху".

Детальніше читайте в матеріалі на "Апострофі" – "Дебати з терористом, або Чому Путін не доїде до Гааги".